Перевірка розбірливості як послуга

Check Legibility (перевірка розбірливості) – анонсована у серпні минулого року функція OCAD, що перевіряє відстані між об’єктами на відповідність до вимог ISOM 2017 / ISSprOM 2019 і підсвічує проблемні місця.

Check Legibility дозволяє швидко виявити хиби, пов’язані з розбірливістю на спортивних картах і суттєво підняти їх якість. Ця функція є майже унікальною, бо доступна тільки у найновіших версіях OCAD. Тому я із великим задоволенням роблю її доступною для вас

Але для підвищення якості одної перевірки не достатньо. Якщо ви не зможете обробити результати перевірки самостійно, то я залюбки зроблю це для вас. Я називаю це Fix Legibility. Цю послугу зручно комбінувати з заміною набору знаків та іншими виправленнями креслення.

Check Legibility та Fix Legibility – нові послуги, що у загальному випадку, надаються на платній основі, однак ціна на них скоріше символічна. Крім того, якщо ви представляєте організатора змагань, що згоден взяти участь у дослідженні спринтерських карт, я готовий зробити це для вас безкоштовно.

Будь ласка зв’яжіться зі мною, якщо ви зацікавлені у покращенні своїх спортивних карт за допомогою Check Legibility та Fix Legibility і я розповім про деталі. Якісних всім карт!

Перевірка розбірливості як послуга

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *